Lider AVON - este posibil ?

DAAA !! Este posibil !

 

Cand lucrati pentru altii, ei va hotarasc salariul, programul de lucru, si adesea, directia in cariera.

 

Ca lider Avon Dvs. facati regulile - Dvs. va bucurati de castiguri !

 

Cand va conduceti propria Dvs. afacere in Avon ca lider, nu exista limite pentru succesul Dvs. financiar si personal! Potentialul Dvs. este determinat de visele si dorinta Dvs. Alegeti sa munciti doar 20 de ore pe saptamana - si veti avea de castigat probabil mai mult decat dintr-o activitate suplimentara obisnuita.

 

Sau cresteti veniturile devenind Lider Avon: impartasiti oportunitatea Avon si altor persoane si acordati-le sprijinul Dvs. in drumul lor spre succes. Pe langa aceasta, veti ajuta si alte persoane sa-si transforme viata. Va puteti alatura elitei de Lideri Avon, cei care au onorarii ce cuprind patru zerouri (cifrele pot diferi de la un caz la altul), au castigat vacante de lux si s-au bucurat de aplauzele intregii companii - cu Avon, visele Dvs. pot deveni realitate!

 

3 pasi simpli in activitatea Dvs. ca lider Avon


Afacerea Dvs. ca si Lider Avon se bazeaza pe 3 pasi: a Recomanda, a Promova si a Instrui.

 

 1. A Recomanda - inseamna sa oferiti produse Avon si servicii personalizate clientilor Avon care sunt interesati si sa va asigurati ca acestia sunt multumiti si vor continua sa comande.
 2. A Promova oportunitatea Avon - inseamna sa va construiti propria afacere devenind Lider Avon. Deveniti Lider vorbind despre oportunitatea Avon persoanelor cu care intrati in contact in scopul de a le oferi posibilitatea de a deveni Reprezentanti Avon.
 3. A Instrui - inseamna sa aratati noilor reprezentanti Avon cum sa recomande produsele Avon pentru a va construi o echipa de succes. 

 


Comments: 2
 • #2

  Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

  The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

 • #1

  Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

  I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori