Campania impotriva cancerului la san

In 1955 se infiinteaza Fundatia Avon, a carei misiune este imbunatatirea vietii femeilor si a familiilor lor. Activitatea Fundatiei Avon se concentreaza pe trei arii principale: lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice si asistenta in caz de dezastru. In lupta impotriva cancerului la san, din 1992 si pana in prezent, Avon a strans si donat peste 660 milioane de dolari, finantand in 50 de tari din intreaga lume programe specializate in prevenirea si tratarea acestei boli.

 

Incepand de anul acesta, noul Ambasador Global Avon este cunoscuta actrita Reese Witherspoon.

 

Campania “1 din 8 femei” desfasurata de Avon Romania se inscrie in efortul global al Fundatiei Avon de a informa populatia privind incidenta si diagnosticarea precoce a cancerului la san si gasirea unui tratament care sa duca la eradicarea acestei boli.

 

Misiunea campaniei Avon impotriva cancerului la san este sa stranga fonduri pentru a finanta programe educative destinate informarii si educarii femeilor din Romania in privinta diagnosticarii precoce a cancerului la san si pentru a asigura ingrijire medicala de calitate pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer la san.

 

Obiectiv 2008:  Cresterea notorietatii privind depistarea precoce a cancerului mamar in randul femeilor peste 30 de ani. De ce? In Romania, aproximativ 5600 de femei afla in fiecare an ca au cancer la san. Mai putin de 10% dintre acestea ajung sa fie diagnosticate in faza incipienta, cand sansele de tratament si supravietuire sunt maxime.

 

Obiectiv 2009:  Integrarea autoexaminarii si a ingrijirii sanatatii sanilor in ritualul firesc de infrumusetare pe care orice femeie il face zilnic. De ce? In Romania, aproximativ 5600 de femei afla in fiecare an ca au cancer la san. Mai putin de 10% dintre acestea ajung sa fie diagnosticate in faza incipienta, cand sansele de tratament si supravietuire sunt maxime.

 

      Mergi la site-ul oficial !


Comments: 2
  • #2

    Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

    The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

  • #1

    Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

    I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori