Sun

03

Oct

2010

Machiajul pentru ochii verzi

Daca ar fi sa ne inspiram intodeauna din natura atunci cand ne machiem, cu siguranta nu am da gres niciodata, pentru ca natura este cel mai bun profesor cand vine vorba de culori si combinatiile lor. 

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Machiajul pentru ochii negri

Persoanele cu ochii negri ca taciunele sunt foarte greu de intalnit. De cele mai multe ori ochii negri sunt confundati cu ochii caprui inchis. Totodata, ochii negri sunt si foarte deosebiti, pentru ca ei sunt incadrati de niste gene foarte dese, lungi si niste sprancene pe masura. 

Read More 4 Comments

Sun

03

Oct

2010

Machiajul pentru ochii caprui

Chiar daca ochii caprui sunt cea mai des intalnita culoare a ochilor, rare sunt femeile care au ochii de un caprui uniform - ei fiind formati din mai multe nuante si isi schimba culoarea in functie de sura de lumina, starea de spirit etc.

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Machiajul pentru ochii albastri

Pentru a concura cu albastrul rece al ochilor, foloseste farduri in culori calde. Pentru a scoate in evidenta albastrul ochilor si a da intensitate privirii, in special pentru machiajul de seara, foloseste culori sidefate, puternice, mai reci.

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Ochii sunt culoarea sufletului!

 

Pentru ca ochii sunt expresia vie a sufletului, modul in care ii pui in evidenta te poate plasa cu adevarat in centrul atentiei, exprimand totodata trairile pe care doresti sa le transmiti.

Read More 1 Comments

Comments: 2
  • #2

    Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

    The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

  • #1

    Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

    I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori