Sun

03

Oct

2010

Idei esentiale pentru machiajul de Craciun

In aceasta perioada ai voie sa aplici regulile machiajului de seara si ale machiajului de ocazie fara sa tii cont de momentul zilei. In sprijinul acestei idei vine si faptul ca ziua e scurta, cu lumina putina, deci lumina artificiala predomina in toate incintele in care te vei afla.

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Secretele machiajului pentru mirese

 

Nu poti controla timpul - dupa ce mai ieri te jucai cu papuselele, astazi ai ajuns sa-ti pui intrebari precum: ce gen de machiaj sa abordez in ziua nuntii si cum sa-l realizez, dar oare rochia ma avantajeaza, cu aceste tocuri oare voi putea dansa toata noaptea? 

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Machiajul de ocazie: BUZELE

Un machiaj reusit se bazeaza pe echilibrul perfect intre ochi si buze. Daca folosesti nuante tari de farduri pentru machiajul pleoapelor si un ruj strident pentru cel al buzelor, fata ta va arata in mod cert ca o masca – incarcata si inestetica.

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Machiajul de ocazie: TEN si OBRAJII

 

Daca pielea ta este uscata, alege un fond de ten hidratant, daca ai pielea grasa, unul  matte sau regulatory, iar pentru tenului mixt unul balanced sau illuminator.

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Machiajul de ocazie: OCHII

Textura fardurilor, cat si culoarea nu mai este aceeasi ca la machiajul de zi. In machiajul de ocazie, poti folosi farduri stralucitoare, sidefate si cu o intensitate mai mare a culorii. 

Read More 1 Comments

Sun

03

Oct

2010

Secretele machiajului de ocazie

 

Cand vorbim despre machiajul de ocazie, este imposibil sa nu ne zboare gandul la o seara deosebita sau un eveniment important pe care le asteptam de ceva vreme.

Read More 0 Comments

Comments: 2
  • #2

    Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

    The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

  • #1

    Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

    I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori