Sun

03

Oct

2010

Corecteaza defectele formei fetei

 

Cele mai des intalnite forme ale fetei sunt: fata ovalafata lungafata rotundafata patratafata triunghiulara (cu varful in jos sau in sus).

Read More 1 Comments

Sun

03

Oct

2010

Corecteaza defectele obrajilor si maxilarului

Maxilarul este un os foarte important, ce construieste si delimiteaza partea de jos a fetei, uneori fiind linia definitorie a formei fetei. Atat obrajii cat si maxilarul sunt elemente ale fetei care uneori pot intampina mici probleme. 

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Corecteaza defectele fruntii

De obicei, problemele fruntii se rezolva prin acoperirea sau descoperirea ei cu parul (bretonul) sau cu ajutorul umbrelor (fond de ten si pudra). Tipurile de frunte sunt: fruntea ingusta, inalta, bombata, plata.

Read More 2 Comments

Sun

03

Oct

2010

Corecteaza defectele nasului

Nasul, atunci cand are diverse probleme de forma, este unul dintre defectele fetei care ne stanjeneste cel mai mult. O categorisire rapida:nas turtit, nas lung, nas mic si subtire, nas cu deviatie de sept, nas mare, etc.

Read More 1 Comments

Sun

03

Oct

2010

Corecteaza defectele tenului

Un machiaj realizat in functie de forma fetei se bazeaza in principal pe jocul de lumini si umbre, suprafetele de culori deschise parand mai mari, mai voluminoase, cele de culori inchise mai mici. 

Read More 1 Comments

Sun

03

Oct

2010

Corecteaza forma ochilor


Ochii pot fi: rotunzi (larg deschisi), proeminenti, adanciti in orbite, profunzi si cu cearcane permanente, mici, mari, descendenti,ascendenti, apropiati, departati, cu forma asiatica, etc.

Read More 1 Comments

Sun

03

Oct

2010

Corecteaza defectele sprancenelor

 

Sprancenele ne definesc si influenteaza machiajul si, de aceea, ele trebuie sa fie tot timpul pensate si cu o forma adecvata.

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Corecteaza defectele buzelor

Majoritatea femeilor tanjesc dupa frumusetea perfecta si se demoralizeaza atunci cand trasaturile lor prezinta unele asimetrii si imperfectiuni. 

Read More 0 Comments

Comments: 2
  • #2

    Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

    The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

  • #1

    Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

    I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori