Bazele machiajului !

Sun

03

Oct

2010

Adevarat sau fals despre fondul de ten

      Fondul de ten te ajuta sa ascunzi micile imperfectiuni ale fetei si sa obtii un machiaj desavarsit. Fondul de ten nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de machiaj, el fiind un element esential in realizarea oricarui tip de machiaj: de zi, seara sau ocazie.

Read More 1 Comments

Sun

03

Oct

2010

Aplicarea corecta a fondului de ten

      Pentru ca fata ta sa arate impecabil si machiajul cat mai profesionist, ai grija ca fondul de ten sa fie foarte bine aplicat, pentru a nu da aspectul de masca sau de fata prea incarcata.

 

Read More 1 Comments

Sun

03

Oct

2010

Cum testezi fondul de ten?

 

Dupa ce ai ales un magazin in care sa gaseti mai multe marci si tipuri de fond de ten, unde sa-ti poata si permite testarea lui, poti trece la treaba. Initial, alege fondurile de ten potrivite tipul tau de ten. 

Read More 2 Comments

Sun

03

Oct

2010

Fondul de ten in functie de tipul de ten

 

Cand vrei sa cumperi un fond de ten trebuie sa tii cont de efectul pe care doresti sa-l obtii, nuanta potrivita si fondul de ten potrivit tipului tau de ten (normal, mixt, sensubil, uscat, gras).

Read More 0 Comments

Sun

03

Oct

2010

Tipuri de fond de ten

 

Este foarte important sa cunosti tipurile de fond de ten pentru ca poti face alegerea potrivita deoarece fiecare are o intrebuintare diferita si este potrivita anumitor tipuri de ten.

Read More 0 Comments

Comments: 2
  • #2

    Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

    The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

  • #1

    Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

    I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori