Machiajul pentru ochii negri

Persoanele cu ochii negri ca taciunele sunt foarte greu de intalnit. De cele mai multe ori ochii negri sunt confundati cu ochii caprui inchis. Totodata, ochii negri sunt si foarte deosebiti, pentru ca ei sunt incadrati de niste gene foarte dese, lungi si niste sprancene pe masura. 

Ochii negri sunt cel mai bine pusi in valoare de culori inchise, insa daca nu esti adepta culorilor si machiajelor inchise poti folosi cu incredere si nuantele deschise ale fardurilor pentru ca se potrivesc deasemenea de minune ochilor negri, cromatica irisului, a sprancenelor si a genelor permitandu-ti asta fara nicio problema.

 

Pentru machiajul de zi, unui iris negru se potrivesc o gama larga de farduri, insa dat fiind faptul ca machiajul este de zi si nu ar trebui sa fie la fel de strident ca acela de seara sau de ocazie, sfatul meu este sa alegi farduri calde, usor sidefate precum: crem, maro deschis, bleu, vernil, gri perlat, roz piersica, auriu sau argintiu. Daca timpul nu-ti permite decat 5 minute pentru machiaj, este suficient sa-ti rimelezi genele cu doua straturi de rimmel negru si vei arata extraordinar.

 

Pentru machiajul de seara, ai de ales dintr-o paleta de culori foarte variata precum: albastru marin, pruna, indigo, ciocolatiu, gri inchis, verde electric. Aceste culori inchise trebuiesc completate de culori mai deschise ce se aplica pe arcada si in coltul interior pentru a da luminozitate. Nu este indicat sa folosesti doar culori inchise pentru ca vei intuneca foarte mult privirea. Cel mai indicat machiaj pentru ochii negri este “smokey eyes” pentru ca reuseste sa ii puna in valoare foarte bine.

 

Eye-liner-ul: cele mai potrivite nuante de eye-liner sunt negru, albastru ultramarin (inchis), verde smarald, indigo.

 

Mascara: categoric negru!

 

Exemple de machiaj pentru ochii negri

 

EXEMPLUL 1

In coltul interior dar sip e arcada aplica gri perlat iar pe pleoapa inferioara cat si in coltul exterior gri inchis sau chiar negru. In interiorul pleoapelor aplica dermatograf negru si finiseaza cu doua straturi de rimel negru. Este un machiaj ideal pentru ocazii speciale.

 

EXEMPLUL 2

De asemenea pentru luminozitate aplica o nuanta deschisa pe arcada si in coltul interior o culoare deschisa precum roz deschis, pe pleoapa mobile indigo sau pruna iar pe pleoapa inferioara si in coltul exterior putin negru. Ai grija sa imbini foarte bine culorile intre ele pentru a nu se observa trecerea brusca de la o nuanta la alta.

 

EXEMPLUL 3

Pentru un machiaj simplu de zi, imbraca toata pleoapa superioara si coltul interior al pleoapei inferioare in bej sau auriu, traseaza o linie fina cu dermatograful negru sau albastru inchis si apoi finiseaza cu doua straturi de rimel negru.

 

EXEMPLUL 4

Alte combinatii ce se mai pot face sunt: crem cu ciocolatiu, roz cu verde smarald, galben cu albastru, bleu cu albastru cobalt.

 

Sfaturi pe scurt pentru persoanele cu ochi negri

 • machiajul dramatic este cel mai indicat pentru ochii negri.
 • foloseste un fard mai deschis in coltul interior si unul inchis pentru coltul exterior. Privirea ta va fi mult mai expresiva si luminoasa.
 • nu uita sa iti pensezi sprancenele foarte bine, potrivit fizionomiei chipului tau. De obicei persoanele care au ochii negri au sprancenele foarte dese. Daca le vei lasa asa, privirea ta va fi intunecata iar cearcanele vor fi scoase in evident.
 • fardurile sidefate sunt cele mai potrivite ochilor negri.

 

Sursa: Lectia de stil

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Jáchym (Monday, 16 July 2012 00:36)

  nice post

 • #2

  Mehmet (Monday, 16 July 2012 18:44)

  Thanks for data

 • #3

  portal erotyczny (Monday, 16 January 2017 23:27)

  jenga

 • #4

  tani sex telefon (Thursday, 19 January 2017 07:46)

  niekablowanie


Comments: 2
 • #2

  Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

  The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

 • #1

  Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

  I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori