Machiajul de zi al buzelor

 

Daca pui accentul pe buze, cu rujuri de culori mai inchise, ochii trebuiesc conturati foarte putin (cu un fard mai deschis si rimel). 

Daca machiajul ochilor este accentuat, atunci rujul de buze trebuie aplicat in nuante cat mai naturale, putand fi inlocuit si de un luciu de buze transparent sau incolor.

 

Daca folosesti luciu de buze peste ruj, buzele vor deveni mai atragatoare si mai apetisante (poti incerca combinatii de culori, care dau rezultate neasteptat de bune in general).

 

De obicei, culorile rujului trebuie asortate culorii tenului, parului dar si personalitatii.Nu exista o regula fixa de a-ti colora buzele, atata timp cat nu exagerezi nici in intensitatea culorii si nici in consistenta. Rujul cel mai bun e cel care simti care-ti defineste personalitatea!

 

Majoritatea femeilor pe care le cunosc folosesc un anume tip sau culoare de ruj de ani de zile, fara intentia de a-l schimba, variind doar usor nuantele.

 

Evita in machiajul buzelor:

 • Nu se mai poarta creionul contur pentru buze cu nuante mai inchise decat rujul.
 • Nu-ti mari artificial buzele dandu-ti cu ruj in afara conturului lor natural! Chiar daca tie iti par mai sexy buzele mai pline, oricine va observa acest artificiu nefericit.
 • Nu consuma jumatate de tub de ruj sau gloss pe zi! Chiar nu e sexy!
 • Daca nu ai o dantura estetica, nu folosi ruj in culori stridente (care sa atraga atentia asupra gurii): rosu de Burgundia, fuchsia, rosu aprins.

 

Cu cat ai rujul mai puternic, cu atat vei atrage mai multe priviri atunci cand vorbesti, razi, zambesti.

 

Sursa: Lectia de stil

Write a comment

Comments: 0

Comments: 2
 • #2

  Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

  The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

 • #1

  Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

  I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori