Machiajul de ocazie: BUZELE

Un machiaj reusit se bazeaza pe echilibrul perfect intre ochi si buze. Daca folosesti nuante tari de farduri pentru machiajul pleoapelor si un ruj strident pentru cel al buzelor, fata ta va arata in mod cert ca o masca – incarcata si inestetica.

Nuantele tari ale rujurilor evidentiaza mai mult asperitatile si imperfectiunile formei buzelor decat tonurile discrete de ruj sau luciul de buze incolor.

 

Tehnica machiajului buzelor este simpla. Se contureaza cu ruj buza superioara si apoi cea inferioara, incepand de la mijlocul lor spre exterior. Pentru machiajul de ocazie, nuantele ideale sunt cele stralucitoare, lucioase, deoarece capteaza lumina, marind buzele in perceptia privitorilor.

 

Daca rujul este mat, atunci poti folosi pe deasupra lui un luciu de buze care sa-i dea stralucire. Daca ai buzele subtiri, pentru a le face sa para mai pline, poti folosi putin auriu in centrul buzei de jos, si mai apoi aplica gloss transparent peste. In orice caz, ai grija sa asortezi rujul la vestimentatia aleasa!

 

Evita in machiajul buzelor:


Rujurile mate nu se potrivesc in general machiajului de ocazie. Rujurile mate, atunci cand ai buzele subtiri, iti vor face buzele sa para si mai subtiri.

Evita culorile stridente de ruj atunci cand si hainele dar si machiajul ochilor sunt intense.

 

Evita tonurile de:

 • roz
 • maro intens
 • albastrui

 

Atunci cand pielea ta este bronzata, rujurile roz, maro intens sau luciurile de buze transparente, cu reflexii albastrui nu se potrivesc cu tenul.

 

Sursa: Lectia de stil

Write a comment

Comments: 0

Comments: 2
 • #2

  Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

  The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

 • #1

  Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

  I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori