Cum testezi fondul de ten?

 

Dupa ce ai ales un magazin in care sa gaseti mai multe marci si tipuri de fond de ten, unde sa-ti poata si permite testarea lui, poti trece la treaba. Initial, alege fondurile de ten potrivite tipul tau de ten. 

Apoi alege culoarea care iti pare tie cea mai potrivita nuantei pielii tale si pe langa aceasta culoare mai alege inca una mai deschisa si una mai inchisa cu un numar decat ea.

 

In final, inainte sa te apuci sa faci testarea, trebuie sa ai 3 nuante de fond de ten din aceeasi gama: cea pe care ai ales-o initial, una mai inchisa decat ea si una mai deschisa.

 

Fondul de ten nu se testeaza pe mana, pentru ca mana are alta culoare si textura decat fata ta. Fondul de ten trebuie sa aiba culoare asemanatoare cu cea a gatului pentru a evita aspectul de masca.

Nu uita ca trebuie sa nu ai fond de ten pe fata atunci cand testezi un alt fond de ten, pentru ca fondul de ten se testeaza pe fata, mai exact pe mandibula. Aplica cele trei nuante de fond de ten una langa cealalta, dar nu sub forma unei pete, ci incearca sa-l intinzi usor, lasand un spatiu de delimitare intre ele, si vezi care se potriveste cel mai bine cu nuanta tenului tau.

 

Nu uita ca dupa aplicarea fondului de ten trebuie sa astepti un minut pentru a se usca, abia atunci vei vedea adevarata sa culoare. De asemenea, cand testezi un fond de ten, va trebui sa te privesti intr-o oglinda mobila undeva la lumina naturala, deoarece lumina artificiala poate denatura doarte mult culorile si asa ai putea face o alegere gresita. Ideal ar fi ca nuanta fondului de ten sa fie cat mai apropaita de cea a pielii.

 

Sursa: lectia de stil

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  raping (Thursday, 07 December 2017 06:03)

  fetish

 • #2

  gay sex urok (Thursday, 07 December 2017 14:37)

  cum


Comments: 2
 • #2

  Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

  The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

 • #1

  Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

  I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori