Adevarat sau fals despre fondul de ten

      Fondul de ten te ajuta sa ascunzi micile imperfectiuni ale fetei si sa obtii un machiaj desavarsit. Fondul de ten nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de machiaj, el fiind un element esential in realizarea oricarui tip de machiaj: de zi, seara sau ocazie.

Fondul de ten are rolul de a finisa machiajul, dar si de a hidrata pielea si a o proteja de razele solare si de factorii nocivi cu care ne intalnim zi de zi. Cel mai important pentru a nu intampina probleme cu fondul de ten este sa nu uitam sa-l demachiem in profunzime in fiecare seara inainte de culcare, dupa care sa aplicam o crema hidratanta.

 

Adevarat sau fals despre fondul de ten

 

 1. ”Nu folosesc fond de ten, pentru ca ma arata mai matura si imi imbatraneste tenul.”

  FALS — fondul de ten de calitate protejeaza tenul de factorii nocivi din atmosfera, are protectie solara ce impiedica actiunea razelor solare asupra pielii. Fondul de ten ales corect hidrateaza pielea, o protejeaza de agentii externi si — din contra — o mentine tanara.

   

 2. ”Fondul de ten incarca tenul si arata ca o masca.”

  FALS — un fond de ten ales cu grija in functie de necesitatile pielii tale nu incarca tenul, iar daca il aplici si intinzi corespunzator intr-un strat subtire pe intreaga fata si putin pe gat, este imposibil sa arate ca o masca, mai ales daca ai ales si nuanta potrivita cu cea a tenului tau.

   

 3. ”Imi ies cosuri de la fondul de ten.”

  FALS — daca alegi un fond de ten adecvat pielii tale, unul de calitate si testat dermatologic, nu ar trebui sa ai niciun fel de probleme cu cosurile. Vei avea, intr-adevar, probleme cu cosurile si punctele negre, daca la sfarsitul fiecarei zile si inainte de a te machia nu iti demachiezi tenul asa cum ar trebui. Nu uita sa si exfoliezi pielea o data pe saptamana pentru a indeparta celulele moarte si a preveni aparitia cosurilor si a pielii ingrosate.

 

Sursa: lectia de stil

Write a comment

Comments: 1
 • #1

  anonse kobiet (Monday, 16 January 2017 17:16)

  nieroztasowany


Comments: 2
 • #2

  Gucci iPhone 6 Cases (Saturday, 18 April 2015 04:09)

  The iPhone 7 will have a faster processor, probably names the A9, joined by an M9 co-processor. It could boast camera improvements (although analysts say it won't), as well as better battery life and new features such as wireless charging.

 • #1

  Best Juicer (Sunday, 14 April 2013 17:52)

  I just shared this on Facebook! My buddies will really want it!

Vizitatori